Σεμινάρια

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των σεμιναρίων μας

Αγορά βιβλίου σημειώσεων bitcoin

Μην κάνετε το ίδιο λάθος που έκαναν εκείνοι που δεν γνώριζαν τι σημαίνει χρηματιστήριο και έπεσαν με τα μούτρα το 1999 για να μην χάσουν την ευκαιρία. Έχασαν όλοι!

Μην κάνετε το ίδιο λάθος που έκαναν όσοι νόμιζαν πως βάζοντας λίγα χρήματα θα κερδίσουν πολλά, ασχολούμενοι με παράγωγα (futures). Έχασαν όλοι!

Μην κάνετε το ίδιο λάθος που έκαναν όσοι νόμιζαν πως ανοίγοντας το διάγραμμα και μαθαίνοντας την Τεχνική Ανάλυση για αρχάριους θα κέρδιζαν στο FOREX. Έχασαν όλοι!

Είναι ριψοκίνδυνη επένδυση τα κρυπτονομίσματα; Είναι. Χρειάζεται σύνεση και μελέτη πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση; Φυσικά χρειάζεται. Το θέμα όμως είναι πως έχουμε ρεαλιστικά καλές πιθανότητες να βγούμε ωφελημένοι.

Κάθε πόλεμος κερδίζεται από την προετοιμασία. Πρώτα μαθαίνουμε και μετά επενδύουμε. Η γνώση παίζει τον καθοριστικότερο ρόλο στην επιτυχία. Αποτελεί την πιο σίγουρη επένδυση. Το βιβλίο αυτό ακριβώς φιλοδοξεί να σας προσφέρει: γνώση, όχι πληροφορίες.

Το βιβλίο είναι μοιρασμένο σε δύο μέρη. Η πρώτη ενότητα αναφέρεται στο bitcoin. Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη φιλοσοφία και τη λειτουργία των κρυπτονομισμάτων. Η δεύτερη ενότητα αποτελεί ένα πρακτικό επενδυτικό εγχειρίδιο για αρχάριους. Περνάμε από το στάδιο του «γιατί» να ασχοληθείτε, στο «πώς» να εμπλακείτε με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. 

 

Διατίθεται βιβλίο σημειώσεων έναντι 25€ (περιλαμβάνονται ΦΠΑ και Έξοδα Αποστολής μέσω courier).

Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον COVID-19, παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών. Ο χρόνος παράδοσης αναμένεται να ξεπεράσει τις 10 ημέρες, ενώ στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη ενδέχεται να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Περισσότερα

Διεξαγωγή e-σεμιναρίου για το Bitcoin (μέσω Internet 03/11 & 04/11/2021)