Το «Business Review» είναι μια ετήσια ειδική multimedia έκδοση, προϊόν της συνεργασίας της Media2day Εκδοτική με τους «New York Times».

Η διεθνής ύλη προέρχεται από τη δημοφιλή οικονομική στήλη «DealBook» των «New York Times» και το συνέδριο που διοργανώνεται κάθε χρόνο. Σε αυτό, σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής και της οικονομίας, αλλά και της τέχνης και του αθλητισμού, μιλούν για την κατάσταση στην οικονομία, τις προοπτικές, τα σχέδια των εταιρειών τους.

Το κορυφαίο ελληνικό οικονομικό portal Euro2day.gr συντάσσει «ελληνική» θεματική ενότητα, στην οποία Έλληνες πολιτικοί, παράγοντες της αγοράς και επιχειρηματικά στελέχη εξετάζουν και αναπτύσσουν ανάλογα ελληνικού ενδιαφέροντος ζητήματα, όπως η πορεία της οικονομίας, προβλήματα της αγοράς, οι προοπτικές διαφόρων κλάδων κ.ά.

Στατιστικά

Το «Business Review» είναι μια πλήρης multimedia έκδοση, που:

  • Στην έντυπη έκδοσή του αποστέλλεται σε 6.000 επιλεγμένους παραλήπτες, απ’ όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
  • Φιλοξενείται σε προβεβλημένη θέση (home page) για έναν μήνα στο οικονομικό portal Euro2day.gr.
  • Αποστέλλεται σε μορφή «Flipbook» στους 11.500 εγγεγραμμένους συνδρομητές του Euro2day.gr και στα προσωπικά e-mails 2.000 σημαινόντων στελεχών της πολιτικής και οικονομικής ζωής.
  • Αναρτάται σε μορφή .pdf στο Euro2day.gr, ώστε να μπορεί να το κατεβάζει και να το αποθηκεύει κάθε αναγνώστης.
  • Βαρυσήμαντα άρθρα και συνεντεύξεις φιλοξενούνται για μία ημέρα σε κεντρική θέση μεγάλης προβολής της πρώτης σελίδας (homepage) του Euro2day.gr.

Επικοινωνία

E-mail: [email protected]
Τηλ.: 210 6856120
Fax: 210 6843704