Η εταιρεία

Έμφαση στις ψηφιακές τεχνολογίες - δέσμευση για αξιόπιστη δημοσιογραφία

Προφίλ

Με έμφαση στις ψηφιακές τεχνολογίες, αξιοποίηση της ευελιξίας που προσφέρουν τα σύγχρονα media, και δέσμευση για αξιόπιστη δημοσιογραφία και έγκυρη ενημέρωση, η Media2Day Εκδοτική μεταφέρει στην online εποχή τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει διαμορφώσει για περισσότερα από 20 χρόνια με το κοινό της.

4 websites, 1 εφημερίδα και σειρά κλαδικών περιοδικών που καλύπτουν τους τομείς της οικονομίας, της υγείας και του lifestyle, αντανακλούν τη μακρά πείρα της εταιρείας στον χώρο των εκδόσεων, αλλά και τη διαρκή εξέλιξή της μέσα από καινοτόμες εφαρμογές και πρωτοποριακούς τρόπους παροχής των υπηρεσιών της.

Συνεργάτες

Το δίκτυο συνεργατών της Media2day αποτελείται από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των εκδόσεων (ηλεκτρονικών/έντυπων), της υγείας και των νέων τεχνολογιών.

Η εταιρία αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία των στελεχών της, καλύπτει το σύνολο των τομέων των συγκεκριμένων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή και παροχή ειδήσεων και περιεχομένου από τους τομείς των χρηματοοικονομικών, της Υγείας και του lifestyle.

Η λίστα συνεργατών της Media2Day περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους FT.com, Factset, Stratfor, Όμιλος Υγεία, Εθνικό Αστεροσκοπείο.