Το «Health & Care» είναι μια ετήσια ειδική multimedia έκδοση, προϊόν της σύμπραξης κορυφαίων μέσων της Media2day Εκδοτική, του portal για την υγεία & το well-being Iatronet.gr, του οικονομικού portal Euro2day.gr και της οικονομικής εφημερίδας «Μέτοχος και Επενδύσεις».

Το «Health & Care 2022» καλύπτει με άρθρα, συνεντεύξεις και αναλύσεις, από θεσμικούς παράγοντες και επιχειρηματικά στελέχη του χώρου, τα ζητήματα αιχμής που αφορούν τον κλάδο υγείας.

Στατιστικά

Το «Health & Care»:

  • Στην έντυπη έκδοσή του κυκλοφορεί ως ένθετο στην εφημερίδα «Μέτοχος & Επενδύσεις», σε ελάχιστο τιράζ 1.500 αντιτύπων, για διανομή στα περίπτερα και στους συνδρομητές της εφημερίδας.
  • Στην έντυπη έκδοσή του αποστέλλεται σε 3.000 επιλεγμένους παραλήπτες, απ᾽ όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
  • Φιλοξενείται σε προβεβλημένη θέση (home page) για έναν μήνα στο Iatronet.gr και στο Euro2day.gr.
  • Αποστέλλεται σε μορφή flipbook στους περισσότερους από 40.000 εγγεγραμμένους συνδρομητές του Iatronet.gr και στα προσωπικά e-mails 2.000 σημαινόντων στελεχών της πολιτικής και οικονομικής ζωής.
  • Αναρτάται σε μορφή .pdf στο Iatronet.gr και στο Euro2day.gr, ώστε να μπορεί να το κατεβάζει και να το αποθηκεύει κάθε αναγνώστης.
  • Βαρυσήμαντα άρθρα και συνεντεύξεις φιλοξενούνται για μία ημέρα σε κεντρική θέση στην πρώτη σελίδα (homepage) του Iatronet.gr και του Euro2day.gr.

Επικοινωνία

E-mail: [email protected]
Τηλ.: 210 6856120
Fax: 210 6843704