Stocklearning.gr

Εισαγωγή στον κόσμο των επενδύσεων

Περιγραφή

Το Stocklearning.gr έχει ως σκοπό του να καλύψει την ανάγκη του Έλληνα επενδυτή για ορθολογική γνώση σε ό,τι αφορά τις χρηματιστηριακές επενδύσεις.

Περιλαμβάνει ενότητες μαθημάτων και «τεστ», καθώς και ενότητες νομικών, φορολογικών και άλλων θεμάτων, επιχειρώντας να δώσει μια κατατοπιστική εικόνα για όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές της λειτουργίας της κεφαλαιαγοράς.

Σκοπός του δεν είναι να παροτρύνει τους επισκέπτες του να αγοράσουν ή να πουλήσουν τη μετοχή της Χ εταιρίας, αλλά να τους βοηθήσει να αξιολογούν μόνοι τους τις εταιρίες και να λαμβάνουν αποφάσεις για τη στρατηγική τους.

Το Stocklearning.gr αν και καλύπτει πολλές από τις πτυχές των μετοχικών επενδύσεων και της λειτουργίας της κεφαλαιαγοράς, δεν αποτελεί παρά μόνο την εισαγωγή στο κόσμο των επενδύσεων. Κύριος άξονας ύπαρξης και λειτουργίας του είναι η εκπαίδευση.

Στατιστικά

To Stocklearning.gr είναι ένας πρωτοποριακός δικτυακός τόπος e-learning -μοναδικός στο είδος του- ο οποίος έχει ως στόχο είναι να καλύψει την ανάγκη του Έλληνα επενδυτή για ορθολογική γνώση σε ό,τι αφορά τις χρηματιστηριακές επενδύσεις.

Μέσα από το περιεχόμενο του site ο επισκέπτης του μπορεί να πάρει μια πλήρη - κατατοπιστική εικόνα για όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές της λειτουργίας της κεφαλαιαγοράς.

Το site έχει ήδη δεχτεί περισσότερες από 40.000 επισκέψεις στο διάστημα της λειτουργίας του. 

Profile επισκεπτών

  • Μεγάλη εξοικείωση με τη χρήση του Internet
  • 75% των επισκεπτών είναι μεταξύ 25-45 ετών 
  • 92% των επισκεπτών προέρχονται από Ελλάδα, 3% από ΗΠΑ και 2% από Κύπρο

Επικοινωνία

E-mail: [email protected]
Τηλ.: 2106856120
Fax: 210 6843704