Το «World Review» είναι μια ετήσια ειδική multimedia έκδοση, προϊόν της συνεργασίας της Media2day Εκδοτική με τους «New York Times».

Ειδικότερα, το «World Review» είναι ετήσιο αφιέρωμα των «New York Times», που παρουσιάζει, αναλύει και ερμηνεύει ζητήματα αιχμής για την παγκόσμια πολιτική σκηνή. Κύρια πηγή της αρθρογραφίας είναι το Athens Democracy Forum που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα.

Κατ’ αναλογίαν, το κορυφαίο ελληνικό οικονομικό portal Euro2day.gr συντάσσει «ελληνική» θεματική ενότητα, στην οποία Έλληνες πολιτικοί, παράγοντες της αγοράς, επιστήμονες και άνθρωποι του πολιτισμού εξετάζουν και αναπτύσσουν ανάλογα, ελληνικού ενδιαφέροντος, ζητήματα.

Στατιστικά

Το «World Review» είναι μια πλήρης multimedia έκδοση, που:

  • Στην έντυπη έκδοσή του αποστέλλεται σε 6.000 επιλεγμένους παραλήπτες, απ’ όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
  • Φιλοξενείται σε προβεβλημένη θέση (home page) για έναν μήνα στο οικονομικό portal Euro2day.gr.
  • Αποστέλλεται σε μορφή flipbook στους 11.500 εγγεγραμμένους συνδρομητές του Euro2day.gr και στα προσωπικά e-mails 2.000 σημαινόντων στελεχών της πολιτικής και οικονομικής ζωής.
  • Αναρτάται σε μορφή .pdf στο Euro2day.gr, ώστε να μπορεί να το κατεβάζει και να το αποθηκεύει κάθε αναγνώστης.
  • Βαρυσήμαντα άρθρα και συνεντεύξεις φιλοξενούνται για μία ημέρα σε κεντρική θέση μεγάλης προβολής της πρώτης σελίδας (homepage) του Euro2day.gr.

Επικοινωνία

E-mail: [email protected]
Τηλ.: 210 6856120
Fax: 210 6843704